Aamaze blev bragende succes

Aamaze har trukket 20.000 aalborgensere på gaden over fire festlige dage - arrangørerne er klar til 2016

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Aalborgs folkefestival, Aamaze, er blevet en gigantisk succes.

I løbet af festivalens fire festdage har aalborgenserne kastet sig over det væld af musik og aktiviteter, som festivalens frivillige har sat i scenen i bybilledet.

- Jeg vil tro, at vi har haft cirka 20.000 besøgende, fortæller en hæs Kathrine Skovgaard.

Sidste år debuterede festivalen i en syndflod af regnvejr - det blev lidt af en maveplasker, både for de optrædende, Katrine Skovsgaard og hendes medarrangører. Efter hendes vurdering dukkede kun 2000 gæster op sidste år.

- Sidste år fik vi et rigtig stort underskud og det gjorde rigtig ondt - det kunne mærkes, fortæller Kathrine Skovsgaard.

Af samme grund blev dette års Aamaze langt fra så stort et setup som sidste år. Samtidig var forventningerne så absolut i bund, fortæller Kathrine Skovsgaard, der i dag ler af den overvældende interesse, hun og alle andre involverede i Aamaze har mødt.

- Det har været fantastisk, udbryder hun.

Ud over at unge og børnefamilierne har følt sig lokket ind til arrangementerne, er en helt anden skare også mødt frem - nemlig borgere over 50 år.

- Det havde jeg ikke forventet, jeg troede slet ikke, vi ville ramme det segment - men det er fedt, fortæller Kathrine Skovsgaard, der selv mener, at den opløftede stemning har smittet af på alt og alle i hele byen.

Og selvom arrangørerne bag Aamaze ikke har satset på at tjene penge på projektet, har de hede sensommerdage alligevel skabt et godt fundament for næste års festival, fortæller Kathrine Skovsgaard - festivalen ser ud til at ligge jævnt på plussiden. Alligevel er der langt fra solgt det antal armbånd, man havde forventet - ca. 250 armbånd ud af 1000 er solgt, fortæller Kathrine Skovsgaard.

- Folk tænker nok, hvorfor de skal købe armbånd til en gratis festival, konkluderer Katrine Skovsgaard, der har svaret parat - der skal blot en smule penge i kassen for at sikre, at der bliver et nyt Aamaze næste år.

Som det ser ud nu, er der dog ingen tvivl - Aamaze er klar i kulissen til at gøre det hele én gang til i 2016.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.