Årets gave til konfirmanden: En kendt fra TV

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

DANMARK:Mere end 100 kendte danskere står klar som gaver til weekendens konfirmationsfester.

Landet over kan flere konfirmander se frem til uventet stjernedrys under konfirmationsfesterne Store Bededag og hen over weekenden.

Den traditionelle gaveidé som f.eks. en lukket kuvert med et pengebeløb er flere steder skiftet ud med en personlig videohilsen og i bedste fald et besøg af den unge konfirmands store idol.

Det oplyser firmaet Book en Stjerne til Jubii.dk

- Alene for de fire konfirmationsuger i april og maj ligger vi på den anden side af 250 bookninger, fortæller Mads Laudrup fra Book en Stjerne, der råder over i alt 106 kendte danskere, der bl.a. sender videohilsner, holder foredrag, skriver autografer, synger eller laver stand-up komik.

Chili-Klaus på listen

Nogle af de mest efterspurgte kendte personligheder er lige nu skuespilleren Anders W. Berthelsen og den såkaldte fodboldfreestyler Brian ’Brizee’ Mengel, fortæller Mads Laudrup, der selv kommer fra en familie med stjernestatus.

Mads Laudrup er således søn af den tidligere professionelle fodboldspiller Michael Laudrup, der i dag er træner for klubben Lekhwiya SC i Qatar.

Listen af kendte danskere, der nu rykker ud til private arrangementer som konfirmationsfester, tæller bl.a. sangeren Basim, tv-værten Jes Dorph-Petersen og entertaineren Chili Klaus.

Alene i 2014 blev knap 47.800 danskere konfirmeret, viser tal fra Danmarks Statistik. Det er 755 færre konfirmerede sammenlignet med året før.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.