Årets sidste major kan slutte Tiger Woods' sæson

Tiger Woods er optimistisk og føler, han har en opadgående formkurve inden major-turneringen PGA Championship.

Torsdag begynder årets sidste majorturnering i golf, PGA Championship, og turneringen afgør, hvor vidt Tiger Woods kommer til at spille mere turneringsgolf i sæsonen.

Den tidligere verdensetter er dumpet ned som nummer 262 på verdensranglisten efter en forfærdelig sæson med bogeys og missede cuts på stribe. Endnu et skidt resultat kan udelukke Woods fra fremtidige turneringer.

- Forhåbentlig kan jeg få løftet mig ind i top 100 i FedEx Cup-stillingen, så jeg kan deltage i Wyndham Championship (turneringen efter PGA Championship, red.) og flere turneringer, siger Tiger Woods.

Aktuelt er Tiger Woods nummer 185 i FedEx Cup-stillingen, der rangerer spillerne efter resultater på PGA-touren.

Hvis Tiger Woods' sæson ikke skal slutte allerede om en uge, kræver det, at han finder noget af det spil frem, som tidligere i karrieren har sikret ham fire sejre i major-turneringen.

I sidste weekend ved Quick Loans National fandt han noget af spillet frem, selv om resultatet ikke sikrede ham adgang til denne weekends PGA-turnering i Ohio, hvor blandt andre Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn er med.

- Det var dejligt at præstere trods problemer. Endelig kunne jeg føle mine hænder igen, hvilket var dejligt.

- Det er en proces, hvor jeg putter et ben foran det andet hele tiden, og en eller anden dag kommer jeg til det punkt, hvor jeg er med fremme igen, siger en optimistisk Tiger Woods.

Selv hvis han kikser i PGA Championship, tror han på flere gode år fremover.

- Jeg har mange år foran mig. Det er sådan, jeg ser på det, det handler ikke bare om sæsonen.

- Hvis du havde spurgt mig efter min rygoperation sidste år, så ville jeg ikke have vidst det. Jeg er i en hård periode i min karriere og i mit liv, men jeg er på den gode side af det nu, siger Tiger Woods.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.