Årets to frivillige i Arden Sports Rideklub

Hans Henrik Rasmussen
Nanna Dahl Hansen blev Årets frivillige medlem hos Arden Sports Rideklub. Foto: Privat.
3. oktober 2016 06:00

Ved det årlige medlemsmøde på Arden Sports Rideklub fandt man årets frivillige medlem, og årets frivillige forældre til et medlem.

- Vi er i klubben fuldstændig afhængige af frivillig arbejdskraft fra vores medlemmer og forældre der hjælper til med at passe rideklubben og alle de aktiviteter vi har, ingen hjælp er uundværlig, og der sker så mange spændende ting i klubben, til glæde for alle medlemmer, og alle de glade gæster vi har fra rideklubber der kommer fra nær og fjern, for at bruge vores dejlige faciliteter. Herudover har vi også, som en del heldigvis har bemærket, arrangementer hvor alle fra byen og oplandet er velkommen som deltager, oplyser formand Mathilde Vejnø Lund.

Vi vil fra klubbens side gerne vise vores anerkendelse af alt det frivillige arbejde, derfor har vi skaffet en flot sponsorgave fra Mosbæk Foder og Rideudstyr til årets frivillige medlem, hvor Nanna Dahl Hansen blev valgt. Gaven blev overrakt af bestyrelsesmedlem Kenn Dahl Hansen

Til årets frivillige forældre til et medlem har vi fået en flot sponsorgave fra Arden Frugt og Grønt. Her faldt valget på Kenn Dahl Hansen. Gaven overrækkes af formand Mathilde Vejnø Lund.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...