Brønderslev

Årgang 2018 venter

Vinplanter beskåret i vintervejret

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Efter det hårde arbejde i vinmarken ventede belønningen.

BRØNDERSLEV:I weekenden blev vinstokkene på Nygårdsminde Vingård beskåret så de er klar til årgang 2018.

- Nu kan foråret bare komme an - selv om det lader vente på sig, lyder det fra Gitte og Jan Lunde.

Et af årets højdepunkter på Brønderslev vingården Nygårdsminde er når vinstokkene beskæres så de kan stå klar til den kommende sæson. Traditionen tro havde Gitte og Jan Lunde derfor samlet venner og familie til beskæringen. De seje af slagsen vel at mærke, for det er hårdt arbejde i al slags vejr. Jan Lunde var dog tyvstartet lidt så nogle af de 2.000 vinstokke allerede stod klar. I år var det ottende gang Jan Lunde stod for beskæringen af vinstokkene og til efteråret er det femte gang af Brønderslevs vinbønder høster druer, noget mange troede ikke ville være muligt i Danmark.

Hvis du vil lære mere om vindyrkning i Danmark, er det muligt at høre mere under overskriften ’Dansk vin gennem 25 år’, hvor Jan og Gitte Lunde inviterer til en hyggelig aften på Nygårdsminde Vingård 5. april 2018 kl. 19.00-21.30, hvor Hans Jørgen Madsen fra Glenholm vingård fortæller om vin i Danmark. Der vil naturligvis også være mulighed for at smage dansk vin.

Prisen er 148 kr. pr person. Tilmelding til mail@glenholm.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.