Århus Håndbold lukker målmandshul med bundesligakeeper

Århus Håndbold har fra sommeren 2017 skrevet en fireårig kontrakt med den 30-årige målmand René Villadsen.

Fredericia HK 1990-GOG Svendborg TGI, Jan Nielsen Foto: Scanpix/Claus Fisker

Fredericia HK 1990-GOG Svendborg TGI, Jan Nielsen Foto: Scanpix/Claus Fisker

Det var ikke planen, at målmand René Villadsen ville skifte fra den tyske Bundesliga og vende tilbage til dansk håndbold til sommer.

Men da Århus Håndbold kom med et tilbud, der passede perfekt både sportsligt og personligt, kunne Villadsen ikke takke nej.

Den rutinerede målmand har spillet de seneste to sæsoner i MT Melsungen i den tyske Bundesliga og startede sin tyske håndboldkarriere for knap fire år siden i den mindre klub Eisennach.

- Jeg plejer altid at lave en liste med plusser og minusser, og der var simpelthen for mange plusser ved Århus Håndbold til, at jeg kunne sige nej.

- Århus Håndbold har et ungt og spændende hold, der vil fremad. Der er mange muligheder i klubben, og jeg synes, at det er et spændende projekt, som jeg gerne vil være en del af.

- Jeg kommer til klubben med en masse rutine og en lyst til at dele ud af de erfaringer, jeg har fået i Tyskland, siger René Villadsen til klubbens hjemmeside.

Han mener, Århus Håndbold har et meget professionelt setup, der minder om det, klubberne har i Tyskland med en fuldtidsansat fysioterapeut og fysisk træner.

- Der er gode arbejdsmuligheder, lækre træningsanlæg og Danmarks fedeste hal. De gode værdier, der er i klubben, er noget, der betyder rigtig meget for mig.

- Det har været fire fantastiske år i Tyskland, og jeg er virkelig glad for at have fået den oplevelse med i bagagen, fortæller René Villadsen.

Århus Håndbold-direktør Jan "Tromle" Nielsen, der selv har været målmand for aarhusianerne, glæder sig over at få lukket hullet efter stortalentet Emil Nielsen, der forlader klubben og skifter til Skjern til sommer.

- Målmandsposten er den vigtigste position på banen og afgør kampe. Vi har derfor brugt god tid på hvilken type målmand, vi ville have.

- René passede perfekt på den profil, vi ønskede, og han har ligget øverst på vores liste, og derfor er vi meget tilfredse med, at vi er blevet enige om at samarbejde.

- Derudover kommer han med en erfaring og professionalisme fra Tyskland, der gør, at vi kan bygge videre på den sportslige kultur, vi har og gerne vil have, forklarer Jan Nielsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.