Århus Håndbold vandt nabodysten i pokalsemifinalen

Århus Håndbold bliver den ene deltager i søndagens pokalfinale i herrehåndbold efter sejr over Skanderborg.

Århus Håndbold vandt nabodysten i pokalsemifinalen

Århus Håndbold udnyttede hjemmebanefordelen i NRGi Arena, da holdet lørdag spillede sig i finalen ved Final4-stævnet i mændenes pokalturnering i håndbold.

Med en 27-25-sejr over de sydlige naboer fra Skanderborg Håndbold sikrede aarhusianerne sig finalepladsen efter en kamp, hvor gæsterne ellers fulgte rigtigt godt med kampen igennem.

Faktisk var det Skanderborg, der lagde bedst ud i første halvleg. De grønblusede gik med seks mål i træk fra at være bagud 4-6 til en 10-6-føring, og Århus-træner Erik Veje Rasmussen måtte to gange hive timeoutkortet frem for at få styr på tropperne.

Det lykkedes til sidst. Endda i sådan en grad, Århus-holdet kunne gå til pause med en 14-13-føring.

I anden halvleg rykkede hjemmeholdet yderligere fra og lignede en vinder. Men aarhusianerne blev for passive, samtidig med at Jonas Hansen præsterede en række fremragende redninger i Skanderborg-målet.

Med 10 minutter igen udlignede Peter Balling så til 23-23 for Skanderborg, og så var opgøret igen vidt åbent.

Der gik flere minutter, hvor begge hold ikke kunne score, og derfor blev Mads Linds straffekastscoring til 26-24 tre minutter før tid afgørende.

Det er anden gang på tre år, at Århus Håndbold når pokalfinalen.

Den anden semifinale mellem Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold spilles umiddelbart efter den første. Finalen spilles søndag klokken 16.00.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.