Aars Fjernvarme opruster

Nyt politisk energiforlig byder på nye udfordringer for Aars Fjernvarme

Her Aars Fjernvarmes nye energisparegruppe. Fra venstre Svend F. Andersen, René Kannegaard, Morten Lundgaard Pedersen, Jan Clement og Arne Asp.

Her Aars Fjernvarmes nye energisparegruppe. Fra venstre Svend F. Andersen, René Kannegaard, Morten Lundgaard Pedersen, Jan Clement og Arne Asp.

AARS:Aars Fjernvarme har nedsat en energisparegruppe til at imødegå de kommende udfordringer, der kommer i kølvandet på det seneste energiforlig.

- De øgede krav betyder, at vi er forpligtet til at præstere dobbelt så store energibesparelser i 2013 som i år, oplyser direktør Jan Clement.

Hertil kommer, at kravene skærpes yderligere de kommende år. Aars Fjernvarme har to muligheder for at leve op til kravene:

Fjernvarmen kan enten købe energibesparelserne i et større projekt et vilkårligt sted i Danmark eller støtte op om lokale energibesparelser til gavn for nærområdet.

Bruger midler i lokalområde

- Vores baggrund som lokalt forsyningsselskab gør, at vi føler en forpligtelse til at lægge kræfter og bruge midler i nærområdet. Der er ikke mulighed for at få godskrevet energibesparelser ved at foretage forbedringer af vort eget produktionsapparat. Derfor har Aars Fjernvarme valgt at udbygge samarbejdet med håndværksfirmaer, som arbejder inden for energiområdet på egnen.

Læs mere om det lokale samarbejde, om hvad det betyder for lokale borgere i Aars i NORDJYSKE Stiftstidende 27. december.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.