Brønderslev

Årsmøde blandt havemøbler

Årsmøde i grundejerforeningen er henlagt til Terrasseliv

Christian Holm fortæller om sin virksomhed Terrasseliv. Foto: Henrik Louis

Christian Holm fortæller om sin virksomhed Terrasseliv. Foto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Brønderslev Grundejerforening fortsætter traditionen med at holde generalforsamling på en virksomhed. Denne gang er et Terrasseliv, Eventyrvej 6 i Brønderslev, der lægger lokaler til. Det sker torsdag 7. april.

- I I 2015 holdt vi generalforsamling med stor succes hos forsyningsselskabet Nyfors, og arrangementet her er i tråd med, at vore medlemmer gerne skal have noget med sig hjem når vi indkalder til et arrangement, fortæller formanden, ingeniør Svend Andersen.

- I år er valget faldet på et af de firmaer, som foreningen har aftalt en fordelsaftale med, Terrasseliv på Eventyrvej, hvis ejer Christian Holm velvilligt har stillet sine lokale til rådighed.

Efter generalforsamlingen byder foreningen på smørebrød og drikkevarer. Drikkevarerne er skænkes af Christian Holm.

Efter spisningen vil Christian Holm fortælle en historie om virksomheden og medlemmerne vil efterfølgende få lejlighed til at se sig omkring i forretningen og mon ikke Christian Holm og Terrasseliv arrangerer et specielt generalforsamlingstilbud.

- Vi kan kun opfordre vore medlemmer til at møde op til generalforsamlingen, og dermed også støtte efterfølgende arrangement, så vi sammen kan få en god aften.

Hvis man ønsker at spise ”det er gratis” så er det nødvendig med en tilmelding senest tirsdag 5. april.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst