Aastrup skulle fordøje reservetjans

Jesper Christiansen er ny mand i målet hos Vendsyssel FF. Det sender Mads Aastrup ud på bænken

Mads Aastrup (i midten) må igen gå den kedelige tur ud til bænken. Arkivfoto: Bente Poder

Mads Aastrup (i midten) må igen gå den kedelige tur ud til bænken. Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:De færreste havde nok regnet med, at Vendsyssel FF ville præsentere Jesper Christiansen som ny målmand i sidste uge.

Det kom også for en overraskelse for Mads Aastrup, der i samme øjeblik gik fra førstemålmand til reserve.

- Jeg vidste godt, at klubben skulle ud og hente en målmand, men jeg havde håbet og troet på, at det ville være fra en lavere hylde. Jeg synes, at jeg havde bevist, at de sagtens kunne stole og satse på mig som førstemålmand, siger Mads Aastrup.

Vil klø på

Den 26-årige keeper tog over, da Karim Zaza blev skadet i sidste sæson, og arvtageren havde stor andel i, at Vendsyssel FF overlevede i 1. division. Derfor jublede han heller ikke, da Jesper Christiansen var på plads i Hjørring, for det resulterede straks i en plads på bænken i søndagens 2-2-kamp ude mod AB.

- Jeg vidste godt, at jeg ville blive sat af. Jeg havde set den komme, men jeg skulle lige have tid til at fordøje det, siger Mads Aastrup, der dog ikke giver op.

- Jeg har ikke tænkt mig at sidde og surmule i et hjørne, for det kommer der ikke noget ud af. I sidste ende vil jeg jo kun holdets bedste, så jeg vil klø på til træning, og der skal ikke være en finger at sætte på min indsats, lover Mads Aastrup

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.