AAU-professor vinder Nordjysk Ledelsespris

Professor og leder af Center for Sanse-Motorisk Interaktion ved Aalborg Universitet, Lars Arendt-Nielsen, vandt Den Nordjyske Ledelsespris 2016.

Professor og leder af Center for Sanse-Motorisk Interaktion ved Aalborg Universitet, Lars Arendt-Nielsen, vandt Den Nordjyske Ledelsespris 2016.

Professor og leder af Center for Sanse-Motorisk Interaktion ved Aalborg Universitet, Lars Arendt-Nielsen, har netop vundet den Nordjyske Ledelsespris 2016.

Prisen får han for sine beundringsværdige resultater og motiverende ledelsesstil.

Medarbejdere på de nordjyske arbejdspladser har de seneste måneder indstillet i alt 27 ledere fra både offentlige og private arbejdspladser til Den Nordjyske Ledelsespris.

Juryen bag prisen lykkedes med at snævre det stærke felt ind til tre kandidater, og nu er altså vinderen kåret.

Lars Arendt-Nielsen er professor og direktør ved Aalborg Universitet, hvor han gennem de seneste 30 år har opbygget og ledet det verdenskendte forskningsmiljø ved Center for Sanse-Motorisk Interaktion.

Det er hans kollegaer og dekanen for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, der står bag indstillingen til prisen, som juryen efterfølgende valgte at tildele ham.

- Den Nordjyske Ledelsespris er for mig at se med til at sætte spot på, at vi her i Nordjylland har en masse dygtige og kompetente ledere. Der er rum for ledelse i Nordjylland, og god ledelse kan været med til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere og bidrage til vækst i vores region, understreger formand for Lederne Himmerland og medstifter af prisen, Steen Knørr.

Prisvinderen Lars Arendt-Nielsen får sammen med æren overrakt en statuette med en personlig inskription lavet af kunstneren Thorvald Odgaard samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.