Absalonsen efter 4-0-sejr: Så gode var vi slet ikke

Sønderjyske-målscorer er glad for sejren i Esbjerg, men erkender også, at det kunne være gået anderledes.

Sønderjyske hentede søndag sæsonens anden sejr, da det på Blue Water Arena i Esbjerg blev til en overbevisende 4-0-sejr. Alle sønderjydernes mål blev scoret i anden halvleg.

Kampens første målscorer, Johan Absalonsen, erkender efter kampen, at slutcifrene overrasker ham. Han påpeger, at det nemt kunne være gået anderledes.

- Det var ikke en 4-0-kamp det her, for så gode var vi slet ikke. I første halvleg skal vi være rigtig glade for, vi kom til pause med 0-0. Vi havde ikke en chance i første halvleg.

- I anden halvleg kom vi hurtigt foran 1-0 på noget, der ikke var en chance. Vi kom så også hurtigt foran 2-0, og det lukkede kampen, siger Absalonsen.

Han glæder sig over, at Sønderjyskes mål blev scoret af fire forskellige spillere.

- Vi var effektive, og vi formåede at have folk i feltet. Det var meget kendetegnende for de mål, vi scorede. Vi har mange folk, der rigtig gerne vil score mål, og det så vi også i dag, siger Absalonsen.

Sønderjyskes cheftræner, Jakob Michelsen, var på linje med kantspilleren i sin vurdering af kampen.

- Vi spillede en rigtig god anden halvleg. Kampen var egentlig meget jævnbyrdig med Esbjerg som det bedste hold i første halvleg, siger træneren.

Han peger på en taktisk ændring i pausen og effektiviteten som årsag til sønderjydernes succes.

- Vi fik justeret vores pres i pausen, og kom derefter rigtig godt ud til anden halvleg. Vi slog profit af vores gode perioder, og det gjorde Esbjerg ikke.

- Vi var effektive, og vi havde nogle af de marginaler, vi ikke har haft i de første par kampe. Cifrene lyver måske en lille smule, men jeg klager ikke over en 4-0-sejr i Esbjerg, siger Jakob Michelsen.

Næste opgave for Haderslev-klubben er en hjemmekamp mod Hobro.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.