AC Milan slår Juventus på tvivlsomt straffe

Juventus led et sjældent nederlag i Serie A, da holdet søndag tabte 0-1 til AC Milan på San Siro

AC Milan-spillerne jubler over sejren over Juventus. Foto: Scanpix

AC Milan-spillerne jubler over sejren over Juventus. Foto: Scanpix

MILANO:De flotte statistikker falder en efter en for Juventus, som søndag aften led det første udebanenederlag i Serie A i halvandet år, da AC Milan besejrede dem 1-0 hjemme på San Siro.

Men mon ikke de italienske fans vil diskutere retfærdigheden af det resultat, eftersom målet faldt på et tvivlsomt dømt straffespark i første halvleg.
Robinho eksekverede til 1-0 for AC Milan.
Nicklas Bendtner måtte overvære hele kampen fra bænken. Da Juventus besluttede at skifte ud i angrebet efter 56 minutter, blev Sebastian Giovinco valgt til fordel for danskeren.
Juventus, som indtil for nylig var på vej mod en historisk stime som ubesejret i Serie A, har i den grad været til at tale med de seneste uger.
Torino-klubben har tabt to af de seneste fem kampe og spillet en uafgjort, hvilket også var resultatet, da FC Nordsjælland mødte italienerne i Champions League tidligere i denne sæson.
Trods de svigtende resultater bevarer Juventus førstepladsen i Serie A. Det gør holdet også, selvom Inter skulle vinde deres kamp mod Parma mandag.
AC Milan blev ramt af en overraskende og uheldig skade i minutterne op til opgøret, da målmand Christian Abbiati fik ondt i ryggen og måtte erstattes med andenmålmand Marco Amelia.
Kampen mellem Juventus og AC Milan trak fuldt hus på San Siro med næsten 80.000 tilskuere, hvilket er første gang i denne sæson./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.