Action, tempo og lokal glæde

Morsø Moto Cross Klub nød godt af både vejret og topniveau hos klubbens største profil under DM-afdeling på Solbjergbanen

David Højmark
1. juli 2018. DM-afdeling i motocross på Solbjergbanen. Foto: Diana Holm
Morsø 2. juli 2018 12:12 - Opdateret 2. juli 2018 14:25

FAARTOFT: Det var meget tæt på at være absolut optimalt.

Morsø Moto Cross Klub var søndag vært for tredje afdeling af DM-serien i motocross, og på en solbeskinnet dag Solbjergbanen fik klubben vist den smukke bane frem i flottest mulige farver, mens klubbens største profil viste evnerne blandt Danmarks allerbedste.

Rasmus Lynggaard kørte sig nemlig til karrierens første podieplads i MX1-klassen, da han med en tredjeplads i første heat og en femteplads i andet blev tredjebedste mand på dagen efter Aalborg-køreren Nichlas Bjerregaard og svenskeren Rasmus Sjöberg.

- Det var dejligt, at det endelig lykkedes at komme derop. Det var over al forventning, lød det fra en glad Rasmus Lynggaard, som med sin præstation avancerede til den samlede niendeplads i DM-serien.

Samtidig skabte han begejstring blandt den lokale del af de 2700 tilskuere og hos klubben, der med søndagens vellykkede løb drømmer om et tilsvarende værtskab næste sommer.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...