Actionhelt får datter nummer fem

Den amerikanske skuespiller Bruce Willis må have noget helt særligt arvemateriale. I hvert fald kan han nu sige hej til sin femte datter.

Lige så maskulin, som han kan virke i sine roller som ukuelig og nærmest udødelig frontfigur i en utallig række af actionfilm, lige så blød må han indstille sig på at være i hjemmet.

Den amerikanske skuespiller og sanger Bruce Willis er nemlig far til ikke blot én, men hele fem døtre. Det bedrift blev virkelighed, da hans nuværende kone, den britiske model og skuespillerinde Emma Heming, fødte parrets andet fælles barn mandag den 5. maj.

Det skriver blandt andre ABC News.

- Både mor og datter er sunde og klarer sig skønt. Parret, der har været gift i fem år, er ovenud lykkelige over det nyeste medlem af deres familie, skriver en talsmand for det glade par i en pressemeddelelse ifølge ABC News.

Ud over næsten nyfødte Evelyn Penn Willis har parret også datteren Mabel Ray på to år.

Lidt ro fra kvindekønnet får 59-årige Willis dog alligevel. Hans tre resterende døtre er nemlig for længst fløjet fra reden. Alle tre har han med ekskonen, skuespillerinden Demi Moore, som han blev skilt fra i oktober 2000.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst