Adam Sandlers tøj er pinligt

Ifølge skuespilleren Adam Sandlers døtre er skuespillerens sans for mode og tøj forfærdeligt pinlig.

Adam Sandlers tøj er pinligt

Skuespiller og komiker Adam Sandler har skabt en karriere på at være pinlig og sjov, men i livet udenfor filmene flover hans døtre, Sadie på 6 år og Madison på 3, sig over deres pinlige far.

Det skriver hjemmesiden People.

- Jeg gør dem rigtig flove, fortæller komikeren til People under en pressekonference.

Det er især skuespillerens valg af tøj, der gør det pinligt at være datter.

- Jeg har tit shorts på, og mine børn spørger mig altid, om jeg ikke kan tage bukser på, når jeg skal følge dem i skole. De siger: Kan du ikke bare for én gangs skyld have bukser på?. Men jeg får alligevel altid taget shorts på, konstaterer Sandler.

Det er dog ikke fordi skuespilleren nyder at gøre sine døtre pinlige. Han ser aldrig frem til de dømmende blikke, selvom han godt ved, de kommer. Sandler kan dog sagtens huske, hvordan det er at have en far, der ikke forstår sig på mode.

- Min far plejede at have de samme bukser på i en hel uge. Jeg kan huske, at jeg tænkte: Mine venner har været hjemme hos mig tre gange i denne uge, og de har set ham i de brune bukser hver gang, fortæller Sandler, og husker tilbage:

- Jeg tænkte: Kan jeg ikke overtale ham til at tage blå bukser på i dag?.

Men selvom det er pinligt at være årsagen til sine døtres røde kinder, så har skuespilleren dog accepteret sin rolle som kikset far.

- Jeg er ved at blive ældre, og så sker der sådan noget. Du kommer til et punkt, hvor du er ligeglad. Det er helt sikkert der, jeg er kommet til.

/ritzau/