Adele dedikerer koncert til Brad Pitt og Angelina Jolie

Efter nyheden om Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse dedikerede Adele sin koncert onsdag aften til dem.

File photo of British singer Adele performing the song Foto: Reuters/Mario Anzuoni

File photo of British singer Adele performing the song Foto: Reuters/Mario Anzuoni

- Brad og Angelina er gået fra hinanden, så jeg dedikerer aftenens show til dem.

Sådan lød det onsdag aften, da popstjernen Adele gav koncert i den verdensberømte arena i New York, Madison Square Garden. Det kan man blandt andet se i en video, som mediet TMZ har lagt op på deres hjemmeside.

Den britiske verdensstjerne holdt pause mellem sine mange hits for at fortælle, at hun var chokeret over at høre nyheden om Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse få timer tidligere.

- Jeg går ikke ind for at sladre. Privatliv skal være privat, men det her er virkelig en æra, der er slut, fortsatte sangerinden.

Tidligt onsdag kom det nemlig frem, at Hollywood-skuespillerne Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles. Parret har siden de fandt sammen i 2004, været kategoriseret som et af de mest magtfulde par i Hollywood, og derfor kom det som noget af en overraskelse, at de nu ville gå hver til sit.

Verdensstjernen Adele var da også påvirket af nyheden og fortalte, at hun var rystet og oprigtig ked af det over at høre, hvad der var sket.

Flere brugere på Twitter beretter om Adeles tale til det forhenværende par under onsdagens koncert i New York, ligesom der altså er blevet lagt videomateriale op på internettet, hvor man kan høre brudstykker af sangerindens tale.

Videoen kan ses lige her: http://z100.iheart.com/articles/trending-104650/adele-send-my-love-to-brangelina-15127442/

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.