ADH skal på indkøb uden penge

Håndboldklubben skal lukke huller i truppen efter 10 spillere har sagt farvel

Aalborg DH's direktør Lars Steffensen skal ud og finde nye spillere. Foto: Grete Dahl

Aalborg DH's direktør Lars Steffensen skal ud og finde nye spillere. Foto: Grete Dahl

AALBORG: Det er blandt andet profiler som Sabine Pedersen og Alette Stang Andersson der har sagt farvel til Aalborg DH. I den økonomisk hårdt pressede klub, er der ikke økonomi til at hente etablerede spillere ind som erstatninger. Direktør Lars Steffensen er dog fortrøstningsfuld.
- Vi har stadig en stamme på ni profiler, så det er ikke sådan, at vi starter forfra. Målsætningen er bestemt, at vi i den kommende sæson har et hold på niveau med holdet i den forgangne, siger Lars Steffensen, der i løbet af de kommende 14 dage regner med at hente fire nye spillere til Aalborg.
Nærmere bestemt en målmand, en stregspiller, en højre fløj og en højre back.
Et par af dem skal måske findes blandt de fire unge hollændere, der i øjeblikket prøvetræner hos Aalborg DH. Hvis nogen af dem er gode nok og siger ja til et tilbud fra Hajerne, skal de ikke forvente at få løn.
- Hollænderne vil gerne spille i den danske liga, der har et højere niveau end den hollandske. For dem er det vigtigt at komme i et miljø, hvor de kan udvikle sig som håndboldspillere. Derfor er Aalborg DH interessant for dem. Vi kan hjælpe med en bolig, og samtidig kan de studere og få SU og på den måde få økonomien til at hænge sammen, siger Lars Steffensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.