EMNER

Administrationen betaler prisen

Borgere kommer til at vente længere på betjening, frygter HK

Fællestillidsmand for HK’erne i Aalborg Kommune, Susanne Thorsø, frygter, at der bliver længere sagsbehandlingstid og længere ventetider i ekspeditionen som følge af Aalborg Kommunes ny budget.

Fællestillidsmand for HK’erne i Aalborg Kommune, Susanne Thorsø, frygter, at der bliver længere sagsbehandlingstid og længere ventetider i ekspeditionen som følge af Aalborg Kommunes ny budget.

AALBORG:Det bliver administrationen og de ansatte i administrationen i Aalborg Kommune, som kommer til at betale en stor del af prisen for de tidsler, det er lykkedes politikerne at fjerne fra det oprindelige budgetforslag.

Det fastslog en skuffet fællestillidsrepræsentant for HK’erne i Aalborg Kommune, Susanne Thorsø, efter forliget var i hus torsdag aften.
Ifølge budgetforliget skal der nemlig spares yderligere 5,5 mio. kroner på administrationen, og det kan ikke undgå at få konsekvenser, for området er i forvejen pålagt en rammebesparelse på 2,5 pct.

Rammer borgerne

- Jeg er rigtigt, rigtigt ked af det på mine medlemmers vegne, for jeg synes jeg har gjort, hvad jeg kunne for at gøre politikerne opmærksomme på, at det er os, der leverer de borgernære ydelser. Men på det område, har de desværre valgt at vende det døve øre til, forklarer Susanne Thorsø.

Hun mener, det er skræmmende, at der nu skal spares så stort et beløb ekstra i forhold til det, der oprindeligt var lagt op til, for det bliver meget svært at finde så mange penge.

Længere ventetider

- Så vi bliver nok nødt til at sige farvel til en masse gode loyale medarbejdere, og det vil uundgåeligt give længere ventetider, påpeger hun.

- Jeg vil selvfølgelig bede politikeren om at melde ud, hvad det er for opgaver der ikke skal løses længere. Men som jeg ser det kan det ikke undgå at give længere svartider for borgerne, fortsætter hun.
- Jeg ved ikke nødvendigvis om det betyder, at det kommer til at tage tre dage at få svar på en mail. Men der vil helt klart blive længere sagsbehandlingstider og længere ventetider i de forskellige ekspeditioner. For det eneste, vi kan reducere, er jo lønkontoen, og den er spændt hårdt for i forvejen med de rammebesparelser, der oprindeligt blev meldt ud, forklarer Susanne Thorsø.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.