Adventsgaver og ’guletræer’ klar til fodboldfans

Goodie bags uddeles igen til udebanegæsterne

Rasmus Skovbo
Joan Otte (t.v.) og Helle Zinn fra Mariagerfjord Erhvervsråd i færd med at pakke de goodie bags, som blev uddelt til fans af FC Midtjylland. På søndag er det så fans af Randers FC, som får en taske med hjem. Arkivfoto: Michael Bygballe
Hobro 28. november 2014 12:20

HOBRO: Når Hobro IK og Randers FC søndag eftermiddag tørner sammen i Superligaen på DS Arena i et ægte lokalbrag, vil der være en ekstra adventsgave til de kronjyske udebanegæster i form af en goodie bag fyldt med lokale lækkerier og ikke mindst gode argumenter for at flytte til Mariagerfjord Kommune.

Da Hobro IK spillede mod FC Midtjylland i oktober, fik de midtjyske ulvefans også en goodie bag over skulderen af Mariagerfjords ildsjæle, da de forlod DS Arena.

Tasken vakte så stor opsigt og glæde hos gæsterne, at Mariagerfjord nu gentager succesen ved årets sidste hjemmekamp i Hobro.

Reklame for kommunen

I goodie bagen vil gæsterne kunne sætte tænderne i en hindbærsnitte fra Bæchs Conditori. Lidt sundt skal der også være plads til, så et æble fra Arden Frugt og Grønt er der også lagt i tasken. Der vil også være en brochure, hvor alle fordelene ved at rykke teltpælene op og flytte til Mariagerfjord Kommune er beskrevet. Naturen, beliggenheden og de økonomiske fordele er nogle af salgsargumenterne.

For at fejre, at ’det er gul, det er cool’ på denne første adventssøndag udlodder gruppen Noget For Livet 50 ’guletræer’ på kampprogrammet, som er købt af støtteforeningen HIKs Venner. Derved støtter altså både udebanefans og hjemmeholdets fans Hobro IKs unikke foreningsånd.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...