Frederikshavn

Advokat bliver en del af HjulmandKaptain

Advokat Mette Kammer Pedersen bliver fra 1. november en del af HjulmandKaptain i Frederikshavn.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bestyrelsesformand Karsten Madsen i HjulmandKaptain byder Mette Kammer Pedersen velkommen.

FREDERIKSHAVN: Advokat Mette Kammer Pedersen bliver fra 1. november 2016 en del af HjulmandKaptain i Frederikshavn.

Advokat Mette Kammer Pedersen, der er 3. generation i advokatfamilien Kammer Pedersen, bliver nu en del af Nordjyllands største advokatfirma, HjulmandKaptain.

Mette Kammer Pedersen har drevet selvstændig advokatvirksomhed siden 2010 og er datter af advokat Mogens Kammer Pedersen.

Til alles fordel

Kammer Pedersen Advokatfirma og HjulmandKaptain har samarbejdet om flere sager de seneste år, og nu er begge parter blevet enige om, at det er til alles fordel at fortsætte under samme flag:

- Vi er meget tilfredse med, at Mette Kammer Pedersen vil fortsætte sin advokatgerning hos os. Vi kender hende som en dygtig og engageret advokat, der står stærkt ikke mindst inden for det privatretlige område, siger advokat og bestyrelsesformand i HjulmandKaptain Karsten Madsen.

En del af noget større

HjulmandKaptains afdeling i Frederikshavn har 33 medarbejdere, og Mette Kammer Pedersen ser mange fordele ved at blive en del af et større advokatkontor:

- Samfundet og lovgivningen bliver mere og mere kompleks, og det bliver derfor sværere og sværere som ene advokat at drive selvstændig virksomhed. I mange sager og forhold er der behov for at bringe flere juridiske fagområder i spil, og det er en stor fordel for både kunder og advokater at have det hele under samme tag, forklarer Mette Kammer Pedersen.

- En stærk profil

Mette Kammer Pedersen får bedre tid til at betjene sine kunder i Vendsyssel og Frederikshavnsområdet, og det faglige samarbejde med de nye kolleger vil gå begge veje:

- Mette Kammer Pedersen har en stærk profil ikke mindst i privatkundesegmentet, og det er klart, at det også vil komme nogle af vores privatkunder til gode. Alt i alt bør det derfor være til gavn for alle, siger Karsten Madsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.