Advokat: Lokdam skal i fængsel

Det bør få store konsekvenser for godsejer og erhvervsmand Gorm Lokdam, at han importerede flere tusinde kopier af Globalknive, mener advokat.

Lars Teilmann
Den nordjyske godsejer og forretningsmand Gorm Lokdam vil ikke efterleve en dom fra Højesteret om destruktion af kopiknive. Arkivfoto
Advokatvirksomhed 20. september 2011 06:00

Den omstridte nordjyske erhvervsmand Gorm Lokdam har nu endegyldigt tabt sagen, der handlede om import af et parti knive, som til forveksling lignede de kendte Globalknive. Men dermed bør sagen ikke være slut, mener advokat Christian L. Bardenfleth fra Zacco Advokater, som har ført sagen for firmaet Rosendahl A/S, der forhandler Globalknivene. - Vores forventning er, at politiet fortsætter straffesagen. Der er tale om en af de største enkeltsager i Danmark i forhold til antallet af produkter, der er importeret til Danmark, og der er tale om en rigtig grov krænkelse. Derfor bør en domstol efter min mening komme frem til, at Gorm Lokdam skal have en ubetinget fængselsstraf, siger advokaten. Gorm Lokdam besvarede ikke NORDJYSKEs henvendelse mandag eftermiddag. Straffesagen mod Gorm Lokdam har været sat i bero, mens Højesteret har behandlet kopisagen.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...