Advokat: Undersøgelse af Se og Hør-sagen er i gang

Undersøgelsen af Se og Hør-sagen er i gang, men de første par uger skal bruges til at skabe overblik.

Det vil tage to uger at indsamle oplysninger og skabe et umiddelbart overblik over Se og Hør-sagen. Først derefter kan man sige noget om, hvornår den undersøgelse, som bladets udgiver, Aller, har bestilt, er færdig.

Det oplyser advokat Henrik Stagetorn til Ritzau. Han skal sammen med revisor Mikke Styhr lede undersøgelsen af den påståede systematiske overvågning af kendtes og kongeliges brug af kreditkort i perioden fra 2008 til 2012.

Ifølge Henrik Stagetorn skal de næste to uger bruges til at indsamle alle relevante oplysninger og skabe et umiddelbart overblik over sagen.

- Vi kender endnu ikke omfanget af sagen, og derfor skal den første fase bruges til at etablere et fuldt overblik. Først derefter kan vi på et kvalificeret grundlag sige noget om en tidshorisont for undersøgelsens afslutning, hedder det i en udtalelse fra advokaten.

- Jeg vil gerne understrege, at det bliver en dybtgående undersøgelse. Aller-koncernen i Danmark har meddelt, at der ingen begrænsninger vil være for, hvad og hvem der kan inddrages.

- Alle væsentlige oplysninger skal frem, og vi anbefaler, at de personer, der sidder inde med relevante oplysninger i sagen eller er berørt på anden måde, samarbejder med undersøgelsesgruppen, lyder det fra Henrik Stagetorn.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst