Ægtepar får otte og seks år for voldtægt

Retten har idømt et Aalborg-ægtepar hårde straffe for voldtægt. De ankede på stedet.

Ægtepar får otte og seks år for voldtægt

Et nævningeting i Retten i Aalborg har idømt en 33-årig mand fra Aalborg og hans 34-årige hustru fængsel i henholdsvis otte og seks år for at voldtage tre af deres datters veninder.

Pigerne var kun 13 og 14 år, da overgrebene skete.

Ud over den hårde fængselsstraf har retten bestemt, at parret fremover ikke må have børn i huset, og at de skal betalt 250.000 kroner i erstatning til de tre piger, som de voldtog.

Overgrebene begyndte i sommeren 2010 og foregik frem til august 2011, da parret blev anholdt.

Det skete, efter at en af pigerne var trådt frem og havde fortalt om, hvad hun var blevet udsat for. Voldtægterne skete i parrets hjem, og pigen var påvirket af alkohol og hash, når det foregik, har hun fortalt.

Under voldtægterne var pigerne blandt andet udsat for at få deres ben bundet, hvorefter de blev hejst op i kroge i loftet.

I forbindelse med en af voldtægterne blev en pige udsat for et greb om halsen, og i et tilfælde filmede manden overgrebet.

Anklageren havde bedt om en straf på ni års fængsel til manden og syv-otte år til kvinden, mens forsvarerne mente, at det var nok med seks og tre år.

Ægteparret har påstået, at der var tale om frivillige sex- og druklege, der til en vis grad foregik frivilligt, men det har retten altså ikke lyttet til.

Parret ankede på stedet dommen til frifindelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.