Hash og våben: Ægtepar skal blive bag tremmer

Parret, der er sigtet for våben- og narkooverdragelse til et andet par, skal sidde i varetægtsfængsel indtil 13. november

Retten i Holstebro har valgt at et ægtepar fra Thisted, sigtet for våben- og narkooverdragelse, skal forblive bag tremmer indtil 13. november. Arkivfoto: Bo Lehm

Retten i Holstebro har valgt at et ægtepar fra Thisted, sigtet for våben- og narkooverdragelse, skal forblive bag tremmer indtil 13. november. Arkivfoto: Bo Lehm

THISTED:Det ægtepar på 27 og 24 år, som politiet sigter for våben- og narkooverdragelse til et andet par i Thisted, skal forblive bag tremmer. Parret blev i dag fremstillet i retten i Holstebro, hvor det blev besluttet at forlænge parrets varetægtsfængsling frem til 13. november.

Det er af hensyn til sagens fortsatte efterforskning. Retsmøderne foregår for lukkede døre, hvorfor det ikke har været muligt at få en status på sagen, og hvordan parret forholder sig til sigtelserne. Da parret, der er kendte af politiet i forvejen, første gang blev fremstillet i grundlovsforhør 18. september, nægtede de sig begge skyldige.

- Vi forventer, at sagen formentlig skal for retten om ca. to måneder, siger Mette Helm, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Overdragelsen, som ægteparret er sigtet for, omfatter et jagtgevær, en pistol og tilhørende ammunition samt to til tre kilo hash, 100 gram kokain og 200 gram amfetamin. Politiet mener, at narkoen var beregnet til videresalg.

Parret risikerer lange fængselsstraffe op til 10 års fængsel, hvis de kendes skyldige i sigtelserne.

Hvilke konsekvenser, sagen får for det par, der fik våben og narko overdraget, er ifølge Midt- og Vestjyllands Politi for tidligt at sige.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.