Ældre i Hals er godt tilfredse

En enkelt bruger vil dog gerne have mere risengrød

Risen­grø­den - til alle ti­der po­pu­lær ju­le­spi­se - er også po­pu­lær blandt de æld­re i Hals kom­mu­ne. En en­kelt kan slet ikke få nok af den gode grød.

Risen­grø­den - til alle ti­der po­pu­lær ju­le­spi­se - er også po­pu­lær blandt de æld­re i Hals kom­mu­ne. En en­kelt kan slet ikke få nok af den gode grød.

HALS:De ældre borgere i Hals Kommune er godt tilfredse. I hvert fald når det gælder ydelser som praktisk bistand og personlig pleje. 240 spørgeskemaer er sendt ud, og 61 procent har svaret. Af dem er 78 procent overvejende tilfredse/meget tilfredse med den praktiske hjælp. Når det gælder den personlige pleje er 82 procent overvejende tilfredse/meget tilfredse. Højeste tilfredshed er der på maden. Her scorer kommunens madordning 85 procents tilfredshed. En enkelt bruger giver dog udtryk for, at der godt kunne blive serveret mere risengrød. Andre bemærker, at maden har for lidt smag, at der skal være mindre ”kemi” tilsat sovsen. For lidt kød, for lidt fedtstof i kødet, bedre kogte grøntsager. Men mange af de kritiske udsagn går begge veje. For eksempel er der både ønsker om flere og færre kartofler til maden. Brugerundersøgelsen har været til orientering i kommunes socialudvalg, som har taget den til efterretning. Udvalgsformand Ane-Marie Viegh Jørgensen (V) er godt tilfreds med resultatet og håber, at det fortsætter på den måde, når Hals Kommune fra årsskiftet kommer ind i storkommunen Aalborg. - Jeg tror ikke, at der er noget at frygte. De ældre får fremover storrengøring, og de vil jo fortsat have deres faste personale tilknyttet.