Ældre mand får ildebefindende og dør i motorvejsulykke

Mand fik ildebefindende og blev påkørt af bil på motorvej i Østjylland. Også niårig er kommet til skade.

politi Foto: Free/Colourbox

politi Foto: Free/Colourbox

En 78-årig mand fra Ringsted er død, og flere personer er kommet til skade i en ulykke på Østjyske Motorvej, hvor to biler tirsdag aften kørte sammen ved Hedensted.

Blandt andet er en niårig pige blevet fløjet til behandling på hospitalet i Aarhus, oplyser vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

De andre involverede er blevet fragtet til Horsens Sygehus. De har umiddelbart kun pådraget sig mindre skader.

- En bil med et ældre ægtepar kommer kørende på motorvejen mod nord. Manden i bilen får et ildebefindende. I den forbindelse kommer bilen enten til at holde helt eller delvist stille. Så kommer en bil kørende bagfra og kører op i dem med relativt høj hastighed, siger Hans Hoffensetz.

Det står ikke klart, om den 78-årige mand er død som følge af ildebefindendet eller i forbindelse med selve sammenstødet.

I bilen, der kom bagfra, sad en 20-årig mand bag rattet og en yngre kvinde på passagersædet. På bagsædet var en niårig pige. Politiet kender ikke de præcise relationer mellem de tre, men de skulle være i familie.

Pigen er fløjet med helikopter til behandling i Aarhus, da hun klagede over smerter, som "man ikke umiddelbart kunne identificere".

Uheldet skete i nordgående retning på Østjyske Motorvej lige syd for afkørslen til Hedensted ved 23.30-tiden.

Der har været både helt og delvist spærret på det stykke af motorvejen, men strækningen er tidligt natten til onsdag igen helt åben.

Politiets bilinspektører har været på stedet for at undersøge omstændighederne nærmere.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.