Ældre Sagen bag topmøde i Farsø

Arkivfoto

Arkivfoto

Når byrådspolitikerne beslutter næste års budget i oktober er tiden inde til at få gjort status over, hvad der bliver råd til, og hvad der bliver prioriteret i 2017. Ældre Sagen i Vesthimmerlands Kommune inviterer som sædvanligt borgmester Knud Kristensen og udvalgsformændene Palle Jensen og Morten Mejdahl til møde i Thitsalen i Farsø tirsdag den 8. november. Her får de lejlighed til at stå til ansvar for det budget, som lige er vedtaget. Som sædvanlig gælder invitationen alle slags pensionister i Vesthimmerlands Kommune.

I tiden op til forliget blev der sunget den gamle sang om kommunens pressede økonomi, de mange udgiftskrævende ældre og de stigende udgifter til børn og unge. Omkvædet til sangen handler om, at det ikke kan lade sig gøre at holde budgetterne på grund af mange opgaver. Derfor skal der spares. Et klassesæt af besparelsesforslag stod, som det plejer, til rådighed for politikere, ivrigt kommenteret i pressen af alle mulige.

Men sørme om det ikke lykkedes at komme overens med ét forslag efter lange forhandlinger. Men hvad er nu op og ned i forliget, og hvad blev der af alle besparelsesforslagene?

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.