Thisted

Ændret formål for støttekoncert

Forpagteren af Gate 7 har fået sin forsikringssag afklaret. Derfor skal velgørenhedskoncerten have nyt formål

Velgørenshedskoncerten til fordel for Gate 7 skal finde et nyt formål, siger bestyrer af værtshuset Morten Andersen. 	Foto: Peter Mørk

Velgørenshedskoncerten til fordel for Gate 7 skal finde et nyt formål, siger bestyrer af værtshuset Morten Andersen. Foto: Peter Mørk

THISTED:Gate 7 er nu et skridt tættere på at kunne slå dørene op igen.

- Vi er fuldt dækket af vores forsikring. Det er et vigtigt skridt, siger Morten Andersen, bestyrer af Gate 7.

Efter branden i start november viste det sig, at forpagter af Gate 7, Rikke Sadolin, var underforsikret. Hun og forsikringsselskabet havde forskellige opfattelser af, hvad løsøreforsikringen dækkede. Bestyrer Morten Andersen beskrev det dengang som en "kommunikationsbrist" imellem parterne.

Sagen blev sendt til den juridiske afdeling hos forsikringsselskabet, og de er nu kommet frem til, at Rikke Sadolin bliver fuldt forsikret.

- I praksis ruller de nedsættelsen af forsikringssummen tilbage, og det er vi selvfølgelig meget glade for, siger Morten Andersen.

At forsikringen nu dækker tabet efter branden betyder, at pengene fra støttekoncerten til fordel for genopbygningen af Gate 7, skal finde et nyt formål.

- Vi synes, det er et forkert grundlag at beholde pengene på. Koncerten og tombolaen startede som velgørenhed, den linje holder vi, og så giver vi overskuddet til et godt formål, siger han.

På Gate 7s facebookside kan man nu stemme, om pengene skal gå til Lions Club i Thisted, Kræftens Bekæmpelse, Læger Uden Grænser, Røde Kors’ juleindsamling eller Ønskefonden. Koncerten finder sted 10. december.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.