Ærgrelse i Horsens over tidlig udvisning

Udvisningen ødelagde alt for hjemmeholdet

Der var masser af frustration i Horsens-lejren. Foto: Scanpix

Der var masser af frustration i Horsens-lejren. Foto: Scanpix

HORSENS:Udvisningen af Martin Spelmann efter 27 minutter blev afgørende for Horsens' nederlag på 0-4 hjemme til FC Nordsjælland. Det var den klare opfattelse i den gule lejr, hvor man følte, det røde kort var hårdt dømt.

Det er jo seniorfodbold det her, der bliver gået til den, og det synes jeg, der skal gives plads til, siger Martin Spelmann.
Angriberen opfattede situationen, der førte til det andet gule kort på følgende vis.
- Jeg gled, og mit ben forsvandt under mig, og så synes jeg, at jeg gjorde, hvad jeg kunne for at glide mellem benene på ham. Han blev stående og var god til at lave en salto og spille på den, men sådan er fodbold også, og jeg havde nok gjort det samme, siger Martin Spelmann.
Træner Johnny Mølby delte Spelmanns vurdering efter at have set episoden på tv.
- Den var ikke klokkeklar, det er ikke alle dommere, der giver den der, det er jeg overbevist om, siger Johnny Mølby.
Horsens-træneren medgav dog også, at Horsens ud over udvisningen gjorde det svært for sig selv ved at brænde et par 100 procents chancer, da det kun stod 1-0.
- Vi fik produceret, de chancer vi skulle, men mod de bedste hold skal vi slå til, når vi får muligheden, og det formåede vi ikke i dag.
- Hver gang vi møder dem, er effektiviteten til forskel, men det er selvfølgelig også derfor, at det var dem, der blev danske mestre, siger Johnny Mølby.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.