Ærgrelse over to missede point

Hobro dominerede efter pausen og ville have haft sejren mod Silkeborg

Anders Egholmn løber det bedste, han har lært, men må alligevel se Nicolai Agger sprinte væk og score allerede efter to minutter. Foto: Peter Broen

Anders Egholmn løber det bedste, han har lært, men må alligevel se Nicolai Agger sprinte væk og score allerede efter to minutter. Foto: Peter Broen

HOBRO:I de første 14 minutter af anden halvleg i søndagens Superliga-kamp mellem Hobro og Silkeborg var de rødblusede gæster degraderet til statister i en offensiv Hobro-opvisning.

Men trods to flotte scoringer fra Hobro, så lykkedes det alligevel for gæsterne at slå hurtigt tilbage og udligne, og dermed endte opgøret 2-2.

- Det er ekstremt ærgerligt, at de får det andet mål, fordi det kommer efter en periode, hvor vi har trykket dem totalt i bund og også fortjent er kommet foran. Derfor er det ekstremt ærgerlige boldtab i to omgange, og så bliver vi igen straffet af deres dybe løb, siger forsvarsspilleren Anders Egholm, der selv missede sin indgriben, da Morten Beck blev stukket af sted i dybden.

- Vi havde jo adskillige flere chancer i anden halvleg, og inden pausen havde vi også en del situationer på dødbolde, der kunne være blevet til bedre muligheder. Men vi får igen et point, og det er selvfølgelig godt. VI skal bare samle så mange point sammen så muligt, og det gør vi bedst ved at tage en kamp af gangen. VI vil gerne ende med at lave så god en placering som muligt, siger forsvarsspilleren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.