Aars

Afdød søn stadig aktiv på Facebook

Et ægtepar fra Aars kæmper forgæves for at få slettet deres afdøde søns Facebook-profil.

I seks måneder har ægteparret Aase Storvang og Peer Svenstrup fra Aars forsøgt at få fjernet deres afdødes søns Facebook-profil - men uden held. 
Arkivfoto: Scanpix

I seks måneder har ægteparret Aase Storvang og Peer Svenstrup fra Aars forsøgt at få fjernet deres afdødes søns Facebook-profil - men uden held. Arkivfoto: Scanpix

I seks måneder har ægteparret Aase Storvang og Peer Svenstrup fra Aars forsøgt at få fjernet deres afdødes søns Facebook-profil - men uden held. Det skriver jp.dk. Sønnens Facebook-profil fremstår lige nu som en mindeside for sønnen, hvor venner skriver minder og kan se billeder af den nu afdøde. Digitalt spøgelse Men Aase Storvang og Peer Svenstrup frygter at mindesiden i fremtiden vil blive et digitalt spøgelse. - Vi føler os krænket, selvom vi måske egentlig ikke har ret til det. Men det bør være de efterladte, der skal bestemme, hvad der skal ske. Det skal andre ikke være herre over, siger Aase Storvang og Peer Svenstrup til jp.dk Ægteparret har forgæves henvendt sig til både Facebook og den danske myndighed Datatilsynet.

Forsiden