Afsked med Martin P.

Ny bestyrelse tager over i Jammerbugt FC og i Jetsmark IF

Martin Pedersen er afskediget i Jammerbugt FC
16. november 2016 15:51

I det kommende forår skal Jammerbugt FC spille om at undgå at rykke ud af fodboldens 2. division og har inden de kommende 16 kampe to point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Ydermere byder udekampene på lange ture mod hold som Fredensborg, Frem, Hik og Holbæk.

Derfor sadler Jammerbugt FC sadler om inden det vigtige forår med en ny bestyrelse og en ny cheftræner i spidsen for klubben.

I en pressemeddelelse oplyser Jammerbugt FC, at samarbejdet med den hidtidige træner Martin Pedersen er ophørt, mens Lars Justesen med en fortid i Hobro IK og senest Esbjerg fB tager over som ny cheftræner.

Samtidig dannes en ny bestyrelse med ansvar for Jammerbugt FC’s eliteafdeling, og bestyrelsen skal på sigt også varetage ledelsen af moderklubben Jetsmark IF. Sidstnævnte sker i forbindelse med klubbens forestående generalforsamling først i det nye år, hvor den nye bestyrelse opstilles til valg med hele den nuværende bestyrelses opbakning.

- Der er igennem flere år blevet gjort et stort stykke arbejde af den nuværende bestyrelse. Nu er tiden moden til nye øjne og friske kræfter. Det har der været enighed om, og vi ser frem til sammen at løfte opgaven med et nyt stærkt team, oplyser Bøje H. Lundtoft i pressemeddelelsen.

Han er formand for den nye bestyrelse i Jammerbugt FC, der også består af Jesper Holmsgaard, Jens Ørtoft, Lars F. Lundtoft, Palle S. Holmbech og Søren Larsen.

Den nye bestyrelses første opgave bliver at styre klubben sikkert igennem et afgørende forår med overlevelse i 2. division som det væsentligste mål.

- Vi står lige nu med en stor udfordring. Pointmæssigt står vi ikke med tabellens bedste udgangspunkt. Vi har derfor vurderet, at det rigtige var at sadle om nu, mens tiden fortsat er med os, forklarer Bøje H. Lundtoft med henvisning til trænerskiftet.-tin

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...