Afsløring: De skal på scenen til Zulu Awards

Der kræses for publikum og seere, når Zulu Awards 2014 inviterer tidens hotteste danske navne på scenen i Østre Gasværk.

Publikum og seere har rigeligt at glæde sig til, når Zulu for sjette år i træk prisbelønner alt fra "Årets kunstner" til "Årets ku' godt" i et storstilet Zulu Award-show i Østre Gasværk 3. april.

På scenen vil blandt andre Medina, L.I.G.A., Christopher, Nik & Jay, Yepha og Carpark North sørge for at rocke publikum og få seerne til at skrue helt op for tv'et. Vært for hele herligheden er komikeren Simon Talbot - og han kan næsten ikke vente.

- Jeg ved, at både Yepha og Medina planlægger nogle ret vilde ting, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Og så kommer vi generelt bare til at sprøjte så meget lir ud over hele programmet. Det bliver fedt, fortæller Simon Talbot til Newspaq.

De nominerede i prisfestens 11 faste kategorier er allerede offentliggjort på Zulu's hjemmeside, hvor seerne også har mulighed for at afgive deres stemme. I kategorien "Det vi alle sammen grinte af" er blandt andre Allan Simonsen, Bubber og en række sydfynske borgmestre nominerede.

- Personligt grinede jeg rigtig meget af hele den der Allan Simonsen-gate. Folk havde ligesom delt sig op i to lejre: Dem, der var oprigtigt forargede (over at Allan Simonsen forblev i "Vild med Dans" på trods af sine utilstrækkelige danseevner red.) og dem, der bare havde en megagriner over alle dem, der var forargede. Jeg hørte nok til de sidste, afslører Simon Talbot og fortsætter:

- Se & Hør lavede forsiden "Allan ødelægger alt!". Jeg havde forventet, at Se & Hør skulle være de første, til at forudse verdens undergang. Men at det ligefrem skulle være Allan Simonsens skyld, viser hvor galt det var, siger han.

Zulu Awards introducerer desuden i år kategorien "Årets Zulu seer". Her er det seerne selv, der nominerer dem af deres venner, som de mener, har gjort en ekstraordinær zulu-indsats i løbet af året.

Billetsalget til Zulu Awards 2014 er netop skudt i gang på billetten.dk. Showet afholdes i Østre Gasværk Teater i København torsdag den 3. april og sendes desuden direkte på TV2 Zulu.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.