Afsløring: Her er de nye paradisoer

De ti paradisoer, der skal tage hul på forårets omgang af Paradise Hotel, er tjekket ind på hotellet i Mexico.

D8198 Foto: Free

D8198 Foto: Free

Herhjemme har kulden for alvor indfundet sig. Blæsten rusker, regnen pisker, og julepynten er så småt begyndt at blive fundet frem fra gemmerne.

Men selv om november har fået et solidt greb i Danmark, er vinteren meget langt væk for de ti unge danskere, der i år er flyttet ind på Paradise Hotel i Mexico.

De kommende paradisoer, som vi til foråret kan følge, når TV3 blænder op for Paradise Hotel 2017, tjekkede tidligere på ugen ind på det overdådige luksushotel under den brændende sol og med udsigt over Stillehavet.

Blandt de unge paradisoer er blandet andet 21-åriger Boris Laursen fra Jægerspris, der er storebror til bloggeren Fie Laursen.

- Jeg føler, det er Danmarks største program. Det vil åbne nogle døre for mig, og jeg håber, at jeg efter det her kan komme videre med mit skuespil, modelkarriere og min musik, siger han.

Men han er ikke det eneste kendte ansigt, som til foråret vil pryde de danske tv-skærme. Også 18-årige Shanne Vega med colombianske rødder, der som yngre havde hovedrollen i i DR Ramasjang-serien "Shanne og veninderne", kommer hele vejen fra Amager for at tage del i løjerne.

- Jeg synes, det er en super fed oplevelse, og jeg vil gerne møde en masse nye, fede mennesker i vildt flotte omgivelser, siger hun.

Hun får selskab af to andre københavnere, der også er de to siddende alderspræsidenter i startcastet. Det er den tatoverede bad boy fra Rødovre, 30-årige Lenny Christensen, og den selvsikre sælger fra Brøndby, Jonas Ptak, der er 26 år.

Udover de fire københavnere er der én sjællænder med på holdet, nemlig den 20-årige Simone Nielsen fra Slagelse, der både har været med i Miss Danmark og samtidig arbejder som vikar på et center for demente.

Fra de helt små øer er Samsø repræsenteret. Den sunde og snusfornuftige Tanja Printz på 19 år er nemlig fløjet til Mexico i sit sabbatår for at få en på opleveren.

De sidste fire paradisoer har alle deres ophav på selveste fastlandet.

Herfra har kommer Maja Bebe Larsen, der er 19 år og fra Varde, den charmerende krøltop Anders V. Sørensen, der er 20 år og fra Aarhus, og 21-årige Christian Stampe fra Kongerslev, der med egne ord er pigeglad og lider af rengøringsvanvid.

Fra nord er Nanna Skovlund Knudsen på 21 rejst hele vejen fra Vrå for at være med i Paradise Hotel.

- Jeg vil rigtig gerne vinde det her. Og selvfølgelig er jeg med for oplevelserne, festerne og de nye mennesker. Jeg håber på at få en masse gode venner, som jeg kan hygge mig med og feste med, siger hun.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.