Afsløring: Popstjerne og komiker er værter ved DMA

Popstjernen Burhan G. og skuespilleren Rasmus Bjerg står i spidsen, når musikscenen fejres 12. november.

Gallapremiere på The Revenant Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Gallapremiere på The Revenant Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Når årets eftertragtede Danish Music Awards-statuetter bliver uddelt senere på efteråret, bliver det skuespilleren Rasmus Bjerg og sangeren Burhan G., der står i spidsen for showet.

Det afslører TV 2 nu i en pressemeddelelse.

- Burhan har - ud over at være en succesfuld producent af musik - de vigtige kvaliteter, der skal til, for at være vært på et show af denne kaliber. Sammen med Rasmus Bjergs værtserfaring og humor synes jeg, at vi har fundet et godt og dynamisk makkerpar, jubler TV 2-underholdningsredaktør Dorte Borregaard i pressemeddelelsen.

Dermed bliver værtsduoen et miks af nye input og erfarne kræfter, og Bjerg glæder sig til at guide publikum gennem aftenen med den populære popstjerne.

- Burhan er en elegantier, og jeg tror, vi hurtigt finder hinanden. Vi er jo begge rimelig generte, begge rimelig dygtige, lugter begge rimelig godt og ser begge rimelig godt ud.

- Jeg glæder mig til at skulle bidrage til festen. For det er, hvad DMA er. Og måske får jeg endda Burhan overtalt til at synge duet, lokker den 40-årige skuespiller.

Verdensstjernen MØ, hitduoen Nik & Jay og fremadstormende Phlake er blandt de optrædende, og Burhan G. ser frem til at stå i spidsen for DMA med Bjerg ved sin side.

- Jeg synes, han er en af landets dygtigste skuespillere, og jeg glæder mig til en aften, hvor dansk musik er i centrum. En aften, hvor både nye navne og etablerede musikere mødes og hylder al den kreativitet og de musikalske succeser, der har samlet branchen - og vigtigst af alt publikum - i løbet af det sidste års tid, siger Burhan G.

DMA løber af stablen 12. november i Forum i København, og showet kan ses på TV 2 og TV 2 Play.

Fra 4. oktober kan alle være med til at bestemme, hvem der skal vinde "Årets Publikumspris".

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.