Aftalerne forsvandt i Ove Pedersens debut

Den nyudnævnte cheftræner var meget utilfreds med hovedparten af første halvleg fra Hobro-spillerne

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Hans Ravn

HADERSLEV:Ove Pedersen fik bestemt ikke den ønskede start på sit comeback som cheftræner i landets bedste fodboldrække, da SønderjyskE søndag eftermiddag vandt 2-0 over et Hobro-mandskab, der havde store problemer med at skabe noget i offensiven.

Gæsterne fik ellers en fin start på kampen, men da der var spillet et lille kvarter, løb Hobro-spillerne tilsyneladende tør for idéer i det fremadrettede spil, og derefter stod der SønderjyskE på det meste.

- Jeg er fint tilfreds med de 12 første minutter. Vi kommer godt ud, men jeg er rigtig utilfreds med resten af første halvleg. Man forsøger ikke at gøre de ting, som vi havde aftalt, og så får man heller ikke et stærkt kollektiv, siger Ove Pedersen.

Kollektivet skal genopbygges

I pausen, hvor stillingen var 1-0 til værterne, skiftede cheftræneren ud på begge kanter, hvor Gökcan Kaya og Rasmus Lynge Christensen blev sendt på banen i stedet for Martin Mikkelsen og Jung-Bin Park, men det var ikke nok til at vende kampen.

- Det blev aldrig en skøn fodboldkamp, men i anden halvleg prøvede folk trods alt at gøre de rigtige ting. Det er den måde, vi skal flytte holdet på, siger Ove Pedersen, der har nok at arbejde med inden lørdag 5. december, hvor Hobro IK får besøg af Randers FC i nordjydernes sidste kamp i denne halvsæson.

- Det har været synligt i hele denne sæson, at det kollektiv, som man havde sidste år, det er der ikke i indeværende sæson. Der skal bygges på sten for sten, fastslår Ove Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.