Aften i fællesskab

Stor opbakning til Serritslev aften med mange ting at se på

BMX-kører Anton Wennbring fløj af sted over et hop adskillige gange. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

BMX-kører Anton Wennbring fløj af sted over et hop adskillige gange. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SERRITSLEV:En heftig BMX-kører, gamle klassiske biler, ponyridning og en traktortrækker med to tusind hestekræfter var blandt de mange ting, man kunne opleve til Serritslev aften torsdag.

Der var først fællesspisning på programmet for de cirka 300 deltagere, og derefter var der en masse at se på både inde og ude på skolen. Blandt andet ni-årige Anton Wennbring, der er regerende både dansk og nordisk mester i BMX.
Han kommer fra Vrå, mens hans bedstefar er skolens nu pensionerede pedel gennem 33 år, Mogens Bokelund, som derfor let kunne skabe kontakten.
- Så fandt jeg også ud af at bygge det hop, han kører på, smilede Mogens Bokelund med henvisning til det flyvhop, som barnebarnet fløj over på cyklen adskillige gange til så stor begejstring, at nogle af tilskuerne var ovre at få autografer bagefter.

Overskriften for aftenen var ”Det kører for Serritslev”, og temaet med køretøjer var gennemgående. Morten Sørup, der bor i Serritslev, havde taget sin traktortrækker med - en kæmpe maskine, som han bruger til traktortræk, og som har to tusind hestekræfter. Til traktortræk slæber han en vogn med 25 tons med den, og han har været dansk mester og er to gange blevet nummer to.

Til Serritslev aftenen holdt maskinen dog stille sammen med en lastbil, som den var blevet transporteret i, og mange børn fik set nærmere på begge køretøjer.
- Jeg har selv tre børn, og jeg har altid været glad for at komme i byen. Jeg spiller også meget fodbold og kommer i idrætsforeningen, sagde Morten Sørup.
Aftenen blev sluttet af med fællessang i gymnastiksalen. Skole, skolebestyrelse, landsbyordning og borgerforening står bag aftenen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk