Danmark

Aftenens EM-vejr bliver tørt men koldt

Husk trøje, hvis kampen mellem Danmark og Portugal skal ses udendørs. Det holder tørt, men vinden er kold.

Aftenens EM-vejr bliver tørt men koldt

Fodboldfesten er i fuld gang, og onsdag aften er ingen undtagelse, når Danmark forhåbentlig spiller sig i kvartfinalen i EM-kampen mod Portugal, som Danmark både besejrede og tabte til i EM-kvalifikationen.

Danske Spil tror mest på, at Portugal vinder og giver pengene 1,9 gange igen, hvis det sker. Sejr til Danmark giver pengene 3,95 gange igen. Men det danske hold var jo heller ikke favorit, da det slog Holland. Alt kan ske.

Klokken 18 mødes de to hold, og skal man se kampen udendørs sammen med tusindvis af andre danskere på de mange storskærme, der er stillet op over hele landet, så lover DMI helt overvejende tørvejr.

- Det klart mest sandsynligt er, at det bliver tørvejr. Som en helgardering må jeg sige, at der kan komme en enkelt regndråbe. Vejret i Danmark er jo forskelligt, så det kan ske, siger vagtchef hos DMI, Jørgen Thomsen.

Sol bliver der til gengæld ikke meget af. Himlen vil være overskyet, og vinden kølig.

- Temperaturerne i vest kommer ikke over 12-13 grader, i øst vil de være lidt højere omkring 15 grader, siger Jørgen Thomsen, der råder folk til at tage en varm trøje og en vindjakke med, for det bliver en kølig aften.

Næste kamp er den 17. juni. Her venter Tyskland i den sidste gruppekamp, og den kamp bliver spillet klokken 20:45.

/ritzau/