Aftentilbudsfeber i XL Byggemarkedet

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

De forreste blandt de ventende sprintede inde i butikken efter de største tilbud. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen

Der var for første gang oprydnings-aftensalg i XL Byg på Tigervej, siden forretningen i foråret fik nye ejere. Butikker er helt lagt om, og selv om ombyggeriet endnu ikke er afsluttet, så var butikken helt klar til aftenpublikummet.

Allerede inden dørene åbnedes kl. 18, havde mere end 75 utålmodige på tilbudsjagt taget opstilling udenfor i småregnen. Og i løbet af den første time var der flere end 300 mennesker der trawlede de mange gode tilbud med rabatter helt op til 90 procent. ?- Vi bruger aftenen til at få vores nye butik vist frem, og til at få ryddet op mange vare grupper. Vi har en masse varer vi hellere vil sælge ud med rigtig gode rabatter, og gøre kunderne glade. Folk synes jo det er sjovt. Vi skal have plads til nyt, fortalte den nye byggemarkedsleder Knud Erik Nielsen til thistedposten.dk.

Da den værste udslagsfeber var slået ned, og tilbuddene i bilen, kunne kunderne gå i baglokalet til røde pølser og en aftensbajer. Måske før turen gik videre til bilforhandlerne tæt på.

Hele ombyggeriet hos XL Byggemarked på Tigervej forventes afsluttet omkring nytår, med trælasthandlen som en ny del af det store byggemarked.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.