Agüeros fantommål sikrer City smal sejr på Old Trafford

Manchester City vandt 2-1 på udebane over ærkerivalen Manchester United i topkampen i Premier League.

Agüeros fantommål sikrer City smal sejr på Old Trafford

Det engelske mesterskab er så godt som afgjort, men Manchester City sørgede for at få udsat Manchester Uniteds forventede mesterskabsfest i mindst et par uger endnu.

Med en sejr på 2-1 på Old Trafford fik City formindsket Uniteds forspring til 12 point. Der resterer syv spillerunder i Premier League.

City-angriberen Sergio Agüero sørgede med et kanonmål 12 minutter før tid for 2-1-sejren, da argentineren drev gæk med hele United-forsvaret og bankede bolden op i nettaget.

Sejren var ganske fortjent, da City havde bolden mest og skabte de største chancer i kampen, men det lignede længe en pointdeling, da ingen af holdene magtede at score i første halvleg.

I anden halvleg kom der dog gang i scoringerne, og det var City, der fik hul på bylden først - efter 51 minutters spil.

Rutinerede Ryan Giggs lavede en dum fejl på midten af banen, da waliseren forsøgte sig med en lidt for kæk hælaflevering, som endte hos en City-spiller.

Det kostede lynhurtigt i den anden ende af banen, hvor Citys midtbanespiller James Milner afsluttede lidt uden for feltet og fik udplaceret David De Gea i United-målet.

Uniteds midterforsvarer Phil Jones fik udlignet til 1-1 blot otte minutter senere via Citys Vincent Kompany, som rettede bolden af og ind i eget net.

Flere mål fik United ikke scoret, og det var især skuffende at se Wayne Rooney og Robin van Persie så anonyme, som de var i det meste af kampen.

Rooney blev tilmed udskiftet, selv om United var bagud 1-2, og der kun manglede fem minutter af kampen.

United er trods nederlaget fortsat solidt placeret på førstepladsen i Premier League, og det er svært at se United smide en føring på 12 point ned til City på blot syv kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.