Agüeros scoringer forlænger Manchester Citys sejrsstime

Sergio Agüero og Nolito scorede hver to gange, da Manchester City tog sin tredje sejr på en uge.

FBL-ENG-PR-STOKE-MAN CITY Foto: Scanpix/Paul Ellis

FBL-ENG-PR-STOKE-MAN CITY Foto: Scanpix/Paul Ellis

Josep Guardiola har fået en god start på managerkarrieren i Manchester City. Lørdag kom klubben på seks point for to kampe, da udekampen i Premier League mod Stoke sluttede i sejr på 4-1.

Dermed fører City ligaen sammen med lokalrivalen Manchester United.

Ligesom i de foregående kampe var den argentinske frontløber Sergio Agüero i centrum. Hans to mål i første halvleg sendte City på vinderkurs.

Han scorede også i sidste weekends premieresejr og fulgte op med et Champions League-hattrick mod Steaua Bukarest i midtugen i en kamp, hvor han også misbrugte to straffespark.

Lørdag genfandt han sikkerheden fra 11-meter-pletten, da han satte bolden ind til 1-0, efter Stokes Ryan Shawcross havde revet Citys Nicolas Otamendi ned i feltet.

Det skete efter 27 minutter. Bare ni minutter senere var han igen på pletten. Agüero headede et perfekt indlæg fra Kevin De Bruyne ind til 2-0.

I den anden ende var Stoke ikke uefne. Hjemmeholdet kunne nok med rette føle sig snydt for et straffespark få minutter senere.

Dommeren var mere venligt stemt tre minutter efter pausen. Opmanden pegede på pletten, da han vurderede, at Raheem Sterling havde puffet for voldsomt til en Stoke-spillere ved en dødbold.

Spanieren Bojan Krkic eksekverede straffesparket til reducering til 1-2.

Stoke jagtede udligningen, men måtte i stedet se City konsolidere sejren fire minutter før tid.

I et kontraangreb blev Stoke-forsvaret splittet ad, så indskiftede Nolito kunne score efter Kelechi Iheanachos glimrende forarbejde.

Nolito blev endda også dobbelt målscorer, da han i overtiden sendte bolden ind i et tomt mål, da Stokes forsvar nærmede sig opløsning. Dermed blev cifrene lidt for store i forhold til styrkeforholdet i kampen.

Mens City har fået en perfekt start på ligaen, er Stoke, der havde målmanden Jakob Haugaard med på bænken, noteret for et point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.