AG-stjerne skamroser Søren P

Kasper Hvidt var dybt imponeret over Aalborg-reservens storspil mod AG København.

Kasper Hvidt måtte se forgæves efter endnu en Aalborg-afslutning. Efter nederlaget roste han Aalborgs målmand Søren Pedersen. Foto: Torben Hansen.

Kasper Hvidt måtte se forgæves efter endnu en Aalborg-afslutning. Efter nederlaget roste han Aalborgs målmand Søren Pedersen. Foto: Torben Hansen.

Den tidligere danske landsholdsmålmand Kasper Hvidt var ikke sen til at pege ned i det andet mål, da han forsøgte at forklare, hvorfor AG København ikke kunne gentage søndagens sejr over Aalborg Håndbold. - Den store forskel er, at Aalborg Håndbold har mange redninger i dag. Sidste gang havde de stort set ingen, sagde Kasper Hvidt. AG København formåede kun at score otte gange i første halvleg, og det rystede den rutinerede keeper. - Vores første halvleg er langt, langt under niveau. Siden jeg kom hjem til Danmark har jeg aldrig været med i en kamp, hvor mit hold kun har scoret otte mål, sagde Kasper Hvidt. Intet kompleks Søren Pedersen havde imponerende 18 redninger i kampens første 30 minutter, og det blev bemærket. - Stor cadeau til Søren, han står selvfølgelig rigtig godt, men der er jo ingenting, der fungerer, sagde Kasper Hvidt. Målmanden understregede samtidig, at der ikke er ved at være et Aalborg-kompleks i AG København, selvom gårsdagens nederlag var det andet i lige så mange forsøg i dette års Håndboldliga. - Den eneste kamp af betydning, som vi har spillet mod Aalborg, den vandt vi i søndags, sagde Kasper Hvidt med hentydning til pokalfinalen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.