Agdals mormor afviser snak om Leo og Nina

Nina Agdals mormor har aldrig fortalt om barnebarnets kærlighedsliv, fortæller hun efter Daily Mail har bragt en artikel.

Hede strandbilleder af den danske supermodel Nina Agdal og den amerikanske skuespiller Leonardo DiCaprio har vist, at de to kendisser i høj grad nyder hinandens selskab.

Ifølge den britiske avis Daily Mail, har Nina Agdals danske mormor bekræftet forholdet mellem de to og fortalt detaljer om deres romance, men det afviser Lona Agdal, at hun skulle have gjort.

- Jeg ved ingenting, og jeg har ikke fortalt noget om Ninas privatliv, siger Lona Agdal til Ritzau Fokus, der tidligere torsdag citerede Daily Mails historie.

- Hvorfor skulle hun også fortælle sin mormor om sit kærlighedsliv?, spørger mormoren retorisk.

Ifølge den britiske avis skal hun have understreget, at det vil få konsekvenser, hvis den 41-årige "The Revenant"-skuespiller ikke behandler undertøjsmodellen ordentligt. Artiklen er skrevet af den danske freelancejournalist Kenth G. Madsen. Han svarer ikke på Ritzau Fokus' henvendelser, men over for Ekstra Bladet holder han fast i historien.

- De ting, hun sagde, var jo interessante, fordi hun er mormor til Nina. Havde det været en onkel fra Australien, havde det ikke været lige så interessant. Jeg sagde til Daily Mail, da jeg afleverede artiklen, at hun ikke ville have sit navn frem, men det har de set gennem fingre med, forklarer Kenth G. Madsen til Ekstra Bladet.

Ritzau Fokus forsøger at få fat i Daily Mail for at få svar på, om det britiske medie vil trække historien tilbage, men bliver henvist til en mailadresse.

Det er to år siden, at rygterne begyndte at svirre om, at den verdenskendte skuespiller Leonardo DiCaprio og modellen Nina Agdal dannede par.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.