Agent: Tibbling føler sig fornedret af Zorniger

Simon Tibblings agent fortæller, at midtbanespilleren har det skidt med konfrontation med Brøndbys træner.

Simon Tibbling er en eftertragtet herre i Superligaen. Denne sommer har både FCK og FCM været ude efter Brøndby-spilleren. Foto: Liselotte Sabroe / arkiv/Ritzau Scanpix

Simon Tibbling er en eftertragtet herre i Superligaen. Denne sommer har både FCK og FCM været ude efter Brøndby-spilleren. Foto: Liselotte Sabroe / arkiv/Ritzau Scanpix

Brøndby har denne sommer afvist bud på den svenske midtbanespiller Simon Tibbling fra både FC Midtjylland og FC København.

Svenskeren er selv mere åben over for at forlade Brøndby, skriver det svenske medie fotbolldirekt.se.

Det skyldes ifølge fotbolldirekt.se en konfrontation med træner Alexander Zorniger efter en kamp mod Randers FC i sidste sæson, hvor Tibbling følte, at han fik et dask.

Svenskerens agent, Per Jonsson, mener, at Tibbling blev fornedret i situationen.

- Simon har aldrig været i slagsmål med nogen. Sådan er han ikke som person. Derimod fik han et slag af træneren og blev chokeret.

- Forestil dig det - det var ikke noget, som han oplevede som værende specielt sjovt. Det var en fornedring. Ja, det er sådan, han følte det og føler det, siger Per Jonsson til fotbolldirekt.se.

BT beskrev allerede torsdag episoden, og det kom samtidig frem, at Simon Tibbling efterfølgende havde opsøgt Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, for at tale om episoden.

Samtidig afslørede Tibbling torsdag over for BT, at FC København havde budt på ham kort før transferdeadline 31. august. Tidligere har FC Midtjylland også forsøgt at lokke svenskeren til.

Troels Bech udtalte til BT, at det ville være utænkeligt at lade en spiller skifte til FCK. Helt så afvisende er Tibblings agent ikke.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at der har været store bud på Simon. Vi må se, hvordan det udvikler sig.

- Men det er klart, og det er sagt med al respekt for Brøndby, at FCK er en utrolig klub, og Ståle Solbakkens arbejde gennem årene taler for sig selv, siger Per Jonsson til fotbolldirekt.se.

Til Brøndby-fanmediet 3point.dk fortæller Simon Tibbling selv, at han synes hele episoden er talt stort op, og at han ikke selv husker den. Samtidig afviser han at kunne fristes af et FCK-skifte.

- FCK er ikke interessant for mig, for jeg spiller i Brøndby og vil gøre mit bedste her.

- Hvad min agent siger, må stå for hans regning. Det har ikke noget med mig at gøre. Jeg har udelukkende fokus på Brøndby. Det eneste, der er vigtigt for mig, er at spille for Brøndby. Jeg elsker at spille på Brøndby Stadion, siger svenskeren til 3point.dk.

24-årige Simon Tibbling har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2022.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.