AGF-direktør stopper: Siger selv op

Aarhus Elite A/S meddeler, at direktør Jan Christensen selv har sagt sit job op. Han fortsætter som rådgiver.

Direktør Jan Christensen har selv taget sin del af ansvaret for, at AGF for tredje gang på otte år er rykket ud af Superligaen.

Selskabet bag fodboldklubben, Aarhus Elite A/S, skriver i en fondsbørsmeddelelse, at Jan Christensen stopper i klubben efter eget ønske. Samtidig er sportschef Brian Steen Nielsen blevet afskediget.

- Det er beklageligt, at vores veje skal skilles. Jan Christensen og Brian Steen Nielsen har begge arbejdet hårdt og forbilledligt for både virksomhed og fodboldklub.

- Samtidig må vi erkende, at klubben er i en historisk vanskelig tid, og derfor skal der også nye øjne og kræfter til, siger bestyrelsesformand Lars Fournais, der lover inden længe at præsentere en plan for genrejsningen af klubben.

- Nedrykningen af AGF til 1. division kræver handling og vil medføre store ændringer i virksomheden, ikke kun på ledelsesplan, hedder det.

Planen går ud på, at AGF allerede efter næste sæson er tilbage i Superligaen, og den skal danne grundlag for, at klubben vender tilbage til toppen af dansk fodbold.

Jan Christensen tiltrådte i Aarhus Elite som direktør i 2009 som afløser for Lars Windfeld, der havde været syg igennem længere tid.

Inden jobbet i sportskoncernen var Jan Christensen direktør i virksomheden Dancorn og havde desuden været leder i Radiometer og Oticon.

Jan Christensen stopper dog ikke øjeblikkeligt. Han skal fungere som rådgiver for den nye ledelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst