AGF'ere vil ikke høre tale om nedrykning

Både Steffen Rasmussen og Peter Sørensen ser ingen grund til at tale om nedrykning i Aarhus.

AGF'ere vil ikke høre tale om nedrykning

Med fredagens 0-1 nederlag til Esbjerg på eget græs har AGF fået en skidt start på 2013, som indtil videre kun budt på en sejr, mens fem kampe er endt uden point.

Aarhusianerne indtager rækkens sjetteplads, men har blot ni point ned til stregen.

AGF'ernes førstekeeper Steffen Rasmussen ærgrer sig over den ringe pointhøst i det nye år, men vil ikke høre tale om et AGF-hold i nedrykningsfare.

- Vi kigger frem mod næste kamp. Vi kigger på den position, vi har i ligaen, og så ser vi fremad. Det er det, det handler lige nu. Vi skal bare til at vinde nogle fodboldkampe, og kampen mod Esbjerg var bedre end sidst, siger Rasmussen.

Rasmussen var med på det AGF-hold, som rykkede ned i 2009/10. Da havde man efter 25. spillerunder komfortable 11 point ned til 11.-pladsen. Selvom man efter 26. spillerunder i år blot har ni point ned, ser Rasmussen store forskelle på den tre år gamle sæson og nu.

- Det kan godt være, at vi er ni point fra stregen, men vi er kun tre point fra 4.-pladsen, og en top fem-seks placering ligger vi fint til i øjeblikket. Og det er det, som jeg forholder mig til, fortæller han.

Heller ikke den aarhusianske cheftræner, Peter Sørensen, ser AGF som et hold i umiddelbar nedrykningsfare.

- Matematisk set kan det stadig lade sig gøre at rykke ned, men der er flere hold, der er større favoritter til at rykke ned end os. Vi gør det så godt, vi kan, uanset hvad der måtte være af historik og fortid. Vi forsøger at gøre vores bedste i hver kamp.

AGF har 33 point efter 26 spillede kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.