AGF før gyser mod Horsens: Vi vil spille mere direkte

Træner Peter Sørensen vil efter fire nederlag i træk forsøge at finde AGF's bedste spil frem mod AC Horsens.

AGF før gyser mod Horsens: Vi vil spille mere direkte

AGF er kommet tæt på nedrykningsstregen i Superligaen, og på lørdag gælder det en skæbnekamp hjemme mod AC Horsens, der også kæmper for overlevelse i Danmarks bedste fodboldrække.

Træner Peter Sørensen kan glæde sig over, at Stephan Petersen, Søren Larsen, Martin Jørgensen og Petri Pasanen er til rådighed igen efter skader, og kvartetten vil øge holdets sejrschancer.

- Vi har både mulighed for at stille et stærkt hold fra start og for at forstærke os fra bænken.

- Vi kommer til at tilstræbe at spille på den måde, som vi har gjort, når vi har været bedst. Vi kommer også til at være mere direkte i faser af spillet.

- Jeg håber, vi får mulighed for at sætte spillet, for vi vil gerne dominere med bolden, alt imens vi er påpasselige over for det, Horsens er dygtige til. Det er et hold med stor energi og med dygtige spillere, siger Peter Sørensen til AGF's hjemmeside.

Efter fire nederlag i træk har AGF 33 point, mens AC Horsens under nedrykningsstregen har 27 point. I øvrigt det samme pointantal som Silkeborg og Brøndby, der søndag mødes på Brøndby Stadion i et bundbrag.

- Vi møder et hold, som ligger under os, og som vi gerne vil holde på afstand. Derfor vil der jo være klar forskel på at vinde og tabe, siger Peter Sørensen om Horsens.

- Vi kommer til at være forberedt rigtig godt og grundigt på Horsens. Vi kender også vigtigheden af kampen. Den er meget, meget vigtig, men det ville være forkert at sige, at det er en finale, for det er det ikke.

- Der er stadig mange kampe igen, og det kommer ikke til at stå og falde med kampen i morgen. Vigtigere er den heller ikke. Men det er klart, at vi kan gøre os selv en stor tjeneste ved at vinde i morgen. Det er vi klar over, siger Peter Sørensen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.