AGF giver Silkeborg store superligabank

Silkeborg er et hold i krise efter et klart nederlag til AGF i en kamp, de rødhvide aldrig var med i.

AGF giver Silkeborg store superligabank

Silkeborg IF ligner unægtelig et hold i krise i den danske Superliga, efter at Keld Bordinggaards tropper lørdag tabte 0-4 hjemme til AGF.

Aarhusianernes islænding Aron Johannsson bidrog med to scoringer, hans femte og sjette i to kampe, Peter Graulund lavede et, mens hjemmeholdets Jesper Mikkelsen kom uheldigt i vejen for bolden ved AGF-mål nummer to og blev noteret for et selvmål for anden uge i træk.

Men mere end de klare cifre er det måden, de kom i stand på, der bør bekymre i Silkeborg. For kampen var nærmest afgjort, inden den kom rigtigt i gang, og forsvarsspillet var ved især den første scoring hovedrystende passivt.

Den brandvarme Johannsson har med sin pludselige målstrøm lagt sig i toppen for Superligaens topscorerliste med syv træffere, men havde han været en bedre afslutter, kunne han have lavet to-tre mål mere i en første halvleg, de nok forsøger at glemme i Silkeborg.

Her glædede man sig ellers i sidste uge over, at holdet oplevede lidt tiltrængt medgang, da det blev til 1-1 i Herning mod FC Midtjylland. Men det kunne på ingen måde ses, at Silkeborg kom på banen med en succesoplevelse i ryggen.

AGF satte sig på kampen fra første spark, og da først en fuldstændig udækket Johannsson havde bragt gæsterne foran 1-0 på Adam Eckersleys flade indlæg, var de færreste i tvivl om, hvilken vej den kamp skulle tippe.

Det var Silkeborgs sjette nederlag i otte kampe, hvor det blot er blevet til fire point.

Målene rasler ind bag målmanden Lasse Heinze, og med 19 scoringer imod er holdet i besiddelse af rækkens mest hullede forsvar, og der er en del at arbejde med i landskampspausen.

Til gengæld har AGF med to klare udesejre effektivt afblæst en spirende utilfredshed med en dårlig sæsonstart. Efter 4-1 i Horsens i sidste runde og nu 4-0 over Silkeborg klatrer aarhusianerne op på sjettepladsen med 11 point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst