AGF har hårdt brug for et superligamirakel

AGF'erne erkender at der skal et mirakel til, hvis klubben skal sikre overlevelse i Superligaen.

AGF tabte torsdag aften 1-2 til FC Vestsjælland, så det halmstrå, man klamrer sig til i Superligaens bund, bliver tyndere og tyndere.

Med to spillerunder igen har aarhusianerne tre point op til Sønderjyske over stregen, og Haderslev-mandskabets målscore er markant bedre end AGF's.

Dermed er en AGF-sejr mod netop Sønderjyske ikke i sig selv nok til at bringe bundproppen op over stregen.

AGF skal derfor, udover at slå Sønderjyske, hente flere point i deres udekamp mod AaB i sidste runde, end Sønderjyske formår at hente hjemme mod FC Midtjylland i sidste kamp, hvis overlevelsen skal sikres.

- De mange nederlag begynder at sætte sig. Spillerne og folk omkring klubben har været gode til at mobilisere den energi, der skal til, og det synes jeg også vi har vist i kampene, siger træner Jesper Fredberg.

- Det er ikke et slagent hold man har set, men det er mentalt hårdt. Vi har hele tiden kunnet sige, at der kommer andre kampe, men sådan er det ikke mere. Vi skal ud og søge det mirakel, der skal til, siger træneren.

Ni nederlag på stribe er AGF løbet ind i, så også på det mentale plan er aarhusianernes spillere ramt. Det kunne mærkes i omklædningsrummet efter torsdagens 1-2-nederlag til FC Vestsjælland.

- Skuffelsen og smerten stod malet i spillernes ansigter i omklædningsrummet. Den er bare supertung, og det gør rigtig, rigtig ondt, siger midtbanespillerne Hjalte Nørregaard.

Anfører Steffen Rasmussen holder trods den noget håbløse situation fast i håbet.

- Vi er dybt begravet i nedrykningskampen, og snoren bliver kortere og kortere for hver kamp, der går. Det må vi forholde os til, men vi må også forholde os til den mulighed, der trods alt er, siger Rasmussen.

- Det er vores pligt og vores job at bevare optimismen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst